Alergēni

Alergēnu un to kodu saraksts

KodsSastāvdaļas nosaukums
1Graudaugi, kas satur lipekli (glutēnu) - kvieši, rudzi, mieži, auzas, speltas kvieši un to produkti
2Vēžveidīgie un to produkti
3Olas un to produkti
4Zivis un to produkti
5Zemesrieksti un to produkti
6Sojas pupas un to produkti
7Piens un tā produkti (ieskaitot laktozi)
8Rieksti - mandeles, lazdu rieksti, valrieksti, Indijas rieksti, pekanrieksti, Brazīlijas rieksti, pistāciju rieksti, makadāmijas rieksti un to produkti
9Selerijas un to produkti
10Sinepes un to produkti
11Sezama sēklas un to produkti
12Sēra dioksīds un sulfīti (ja koncentrācija pārsniedz 10 mg/kg vai 10 mg/l)
13Lupīna un tās produkti
14Gliemji un to produkti

Šis saraksts satur informāciju par 14 galvenajiem alergēniem, kas var būt sastopami mūsu ēdienos. Ja jums ir alerģija vai nepanesamība pret kādu no šīm vielām, lūdzu, informējiet mūsu personālu.

Pannas

Pannas - vietējās tradicionālās garšas ar pasaules kulinārijas pieskārienu.

Kontakti

  • Lielā iela 16, Talsi
  • +371 63 222 280
  • kiviskrogs@inbox.lv

Darba laiks

  • Sv12:00 - 21:00
  • Pr-Ce11:00 - 21:00
  • Pk-Se11:00 - 23:00

Sociālie tīkli

TripAdvisor

© 2024 Pannas. Visas tiesības aizsargātas.