Alergēni
Alergēnu un to kodu saraksts
Kods | Sastāvdaļas nosaukums |
---|---|
1 | Graudaugi, kas satur lipekli (glutēnu) - kvieši, rudzi, mieži, auzas, speltas kvieši un to produkti |
2 | Vēžveidīgie un to produkti |
3 | Olas un to produkti |
4 | Zivis un to produkti |
5 | Zemesrieksti un to produkti |
6 | Sojas pupas un to produkti |
7 | Piens un tā produkti (ieskaitot laktozi) |
8 | Rieksti - mandeles, lazdu rieksti, valrieksti, Indijas rieksti, pekanrieksti, Brazīlijas rieksti, pistāciju rieksti, makadāmijas rieksti un to produkti |
9 | Selerijas un to produkti |
10 | Sinepes un to produkti |
11 | Sezama sēklas un to produkti |
12 | Sēra dioksīds un sulfīti (ja koncentrācija pārsniedz 10 mg/kg vai 10 mg/l) |
13 | Lupīna un tās produkti |
14 | Gliemji un to produkti |
Šis saraksts satur informāciju par 14 galvenajiem alergēniem, kas var būt sastopami mūsu ēdienos. Ja jums ir alerģija vai nepanesamība pret kādu no šīm vielām, lūdzu, informējiet mūsu personālu.